Centre registrat per la Conselleria d'Educació. Còdec: 46023791
  • Apunta't a L'Escola

    L'Escola de Música de Massanassa ofereix formació musical adequat al Pla General d’Estudis dels Conservatoris Professionals de Música, tant per a xiquets com a per a adults.

  • T'agradaría tocar un instrument?

    Pots triar entre Flauta, Oboè, Clarinet, Saxofon, Trompa, Trompeta, Trombó, Bombardí, Tuba, Percussió, Piano, Guitarra, Cant...

  • a l'Exterior

    Els alumnes tenen la oportunitat de participar en actes amb la Coral com el Concert de Nadal, també amb la Banda Jove en passacarrers i festes. Ademés farán Audicions en public

  • Vols tocar a la Banda de Massanassa?

    Has d'aprendre a llegir música y a tocar un instrument. Després de practicar molt tocarás a la Banda Jove y després... a la Banda Major de Massanassa

Concert de Nadal

El passat diumenge dia 18 celebrarem el Concert de Nadal, per a la nostra societat la última fita important de l’any. Ho celebrarem, com és tradició, a la Parròquia de St. Pere que s’omplí de gom a gom. Tan sol l’oratge ens jugà una mala passada: entrarem plovent i eixirem diluviant.

Fou un acte solemne sí, però senzill i...  molt emotiu. Àgil i fresc la inclemència del temps no aconseguí deixar en casa a tantes persones que acudiren a fruir d’esta cita anual amb la música, el ritme i el caliu del Nadal.

Una vegada a l’any, les dos societats musical més prestigioses del poble comparteixen escenari. I hem de dir que les dos ho feren molt bé, tant per separat com conjuntament.
Quan de bo seria que s’animaren i ens oferiren als veïns de Massanassa un altre acte conjunt. De ben segur que ho sabríem agrair.
En ser un  Concert Solidari, tinguérem un record per totes aquelles persones que la insolidaritat humana i un sistema econòmic canalla els porta a l’exclusió i al sofriment.

La CORAL POLIFÒNICA ens delectà amb un programa de  “Nadales d’arreu del Món”, interpretat amb gust i professionalitat.

LA BANDA DE MÚSICA DEL C.I.M. omplí el recinte amb aquells sons que ens introdueixen de ple en les festes de Nadal: uns valsos de Von Suppé i de Johann Strauss.

Però la nota més emotiva entrà al nostre cor de la ma d’un altre cor, el COR DE L’ESCOLA DE MÚSICA, on les xiquetes i xiquets ens sorprengueren entrant en filera i amb una veleta encesa  en la ma, tots cantant als so del “Vals de las Velas”  d’ Irving Berlin, fins ajuntar les seues veus tendres a les de la Coral Polifònica, més fermes i potents.


La nadala “A 25 de desembre” conjuntà Banda, Corals i Poble en una sola melodia.

I no podia faltar com a cloenda de l’acte la “Marxa Radetzki”, on tota l’energia i emoció acumulada en el públic assistent desbordà amb les palmes rítmiques.

I així ens acomiadarem amb alegria i ganes de viure la festa que comença.
BONES FESTES
                      BONS NADALS
                                                        FELIÇ ANY NOU.